Hulp vanop afstand "Remote Support"

Met onze professionele TeamViewer (versie 10) -applicatie kunnen wij uw computer of tablet vanop afstand bedienen. Handig om de initiale installatie en ondersteuning te verzorgen.

Indien u deze applicatie nog niet hebt geïnstalleerd op uw computers of tablets gelieve deze te downloaden via de onderstaande knoppen, zodat wij u onmiddellijk vanop afstand kunnen helpen.

Als Care-Ace Plus-, Care-Ace Praktijk- en/of Care-Ace Tablet-gebruiker, wordt u opgenomen in onze Support database.