MyCareNet Wachtrij

Uit Care-Ace
Versie door Els (overleg | bijdragen) op 25 mrt 2022 om 18:02
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken


Mycarenet.png

Hier krijgt u een overzicht van de te versturen toiletaanvragen, STVV kennisgevingen en palliatieve aanvragen.

Indien uw dossier voor meerdere zelfstandigen gebruikt wordt én er apart gefactureerd wordt, kan u bovenaan de MyCareNet account kiezen.

Indien u alleen werkt of met een groepsnummer dan zal u wellicht maar één account hebben en is deze automatisch geselecteerd.


Aanvragen die kunnen verstuurd worden, worden automatisch aangevinkt. Aanvragen kunnen namelijk pas verstuurd worden vanaf de dag dat ze starten tot 10 dagen na aanvangsdatum inclusief. Naarmate deze limiet bereikt wordt, zal de aanvraag een oranje of rode kleur krijgen. Om ze te versturen, klikt u onderaan op versturen.


Om ze te versturen klikt u rechts onderaan op "Versturen". Hiervoor moet uw eID-kaart in de lezer zitten en indien nodig, zal de pin-code gevraagd worden indien dit nog niet gebeurd was eerder in uw sessie.

MyCareNetwachtrij1.png

In het hoofdscherm krijgt u melding van het aantal aanvragen die nog moeten verstuurd worden en kan u de wachtrij openen om deze te versturen via MyCareNet. Wanneer er toiletaanvragen zijn die de uiterste verzendingsdatum naderen zal het aantal knipperen.