Hulp vanop afstand "Remote support"

Met de professionele TeamViewer -applicatie kunnen wij uw computer of tablet vanop afstand bedienen. Handig om de initiële installatie en ondersteuning te verzorgen.

Indien u deze applicatie nog niet hebt geïnstalleerd op uw computer of tablet gelieve deze te downloaden via de onderstaande knop, zodat wij u onmiddellijk vanop afstand kunnen verder helpen.

Als Care-Ace Plus-, Care-Ace Praktijk- en/of Care-Ace Tablet-gebruiker, wordt u opgenomen in onze Support database.