Dispatching

Uit Care-Ace
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een scherm speciaal ontwikkeld voor telefonische permanentiediensten die slechts zeer beperkte toegang mogen hebben tot de patiëntfiche.

Dit scherm kan enkel gebruikt worden indien u gebruikt maakt van Care-Ace op een server. Hiervoor wordt dan een aparte gebruiker aangemaakt die enkel toegang heeft tot dit scherm.

Snel opzoeken van patiënt

Snel opzoeken van een patiënt op naam. Men krijgt de adres- en contactgegevens te zien van de patiënt en wanneer deze ingepland staat en welke verpleegkundige er langsgaat. Zo kan men de patiënt die belt informeren wanneer de verpleging langskomt, en indien nodig de verpleegkundige contacteren met informatie die patiënt doorgaf.

De dagplanning is opgedeeld per bezoek. De opgezochte patiënt staat aangeduid in het vet. Bovenaan elk blok staat de verstrekker vermeld (onderlijnd + telefoonnummer) die gepland staat om langs te gaan. Informatief worden de 2 patiënten voor en na de opgezochte patiënt ook getoond.

De laatste kolom bevat de afkorting van de uit te voeren zorgen. Deze zijn expliciet als afkorting gehouden omwille van de privacy. Indien de zorgen een felgroene achtergrondkleur hebben dan is dit bezoek reeds uitgevoerd geweest.

Dispatch.png

Standaard staat het vinkje "Actieve" aangevinkt en wordt er enkel gezocht doorheen de actieve patiënten.

Snel opzoeken rondeplanning

Men krijgt de rondeplanning te zien welke verpleegkundige is ingepland op een bepaalde dag zodat de dispatching de verpleegkundige kan contacteren indien er een nieuwe patiënt bijkomt. Op basis van de ronde kan men zien wie men moet contacteren.

Indien er gebruik gemaakt wordt van de stratenkoppeling aan rondes, kan u ook op straatnaam zoeken via tabblad Zoeken adres.