Care-Ace Tablet

Care-Ace Tablet is de mobiele toepassing die volledig is geoptimaliseerd voor het specifiek gebruik op een Windows- of Android-tablet met een (ingebouwde) eID-kaartlezer met real-time communicatie met het Care-Ace Praktijk hoofdprogramma via de ingebouwde sim-kaart (3G of 4G) of wifi.

De wisselwerking tussen Care-Ace Praktijk en Care-Ace Tablet geeft uw praktijk een 'digitale boost'  met een lage instapdrempel, een korte leercurve en bijgevolg een korte terugverdienperiode. Het beheren van de medische gegevens wordt tussen Care-Ace Praktijk  en Care-Ace Tablet  verdeeld, de werklijsten en Elektronische PatiëntenDossiers (EPD) worden automatisch bi-directioneel gesynchroniseerd. De synchronisatie gebeurt via een externe server, onderhouden door onze diensten.

De zorgverstrekker bevestigt zijn bezoeken en vult het Elektronisch PatiëntenDossier (EPD) aan. Al dan niet na het inlezen van de eID-kaart krijgt de zorgverstrekker toegang tot o.a. volgende deelmodules: Intake, Diabetes- , Wondzorg-, Palliatief-, Anamnese- en Verpleegkundige Diagnostiek (Gordon), Medicatiefiche, enz...

Een aantal praktische functies werden voorzien: 'toestand voorschrift', 'einde voorschrift', 'verjaardag', 'bevindingen van de vorige bezoeken', 'opladen van foto's', enz...

Care-Ace Tablet is steeds tot uw dienst, 100% operationeel, werkt met of zonder internetverbinding. Haar taak omvat vooral de medische registraties, waar de Care-Ace Praktijk instaat voor de Administratie, Planning, Facturatie en MyCareNet-eHealth-communicatie.

Communicatie tussen de zorgverstrekkers onderling of hun administratieve coördinatoren via een intern boodschappensystem, semiautomatisch versturen van SMS aan de patiënt, route-optimalisatie, enz ... Deze werkwijze is zeker een aanrader voor alle grote en kleinere praktijken. Mede door de inbreng van onze gebruikers kent het Care-Ace Praktijk project en Care-Ace Tablet een stijgend succes.

Care-Ace Tablet is tweetalig en beantwoordt volledig aan de richtlijnen en de homologatiecriteria van het RIZIV.

Technische vereisten voor uw tablet:

 • Operating systeem: Windows of Android
 • Schermresolutie: minimaal 1024 x 768
 • Bluetooth-versie: 4.0 (indien gebruik van externe kaartlezer)

Voor noodgevallen is er een native App ontwikkeld voor de inlezing van de eID-kaart op iOS en Android. Meer informatie vindt U hier.

Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen.

 

Windows

De Windows versie van Care-Ace Tablet wordt door onze diensten op uw tablet geïnstalleerd. Indien de tablet reeds in uw bezit is kan dit vanop afstand gebeuren.

 • Windows-versie: 8 of hoger
 • Installatiekost: € 80,00 (excl. BTW)

Company Solutions nv beveelt een aantal Windows-tablets aan met ingebouwde eID-kaartlezer en 3G of 4G communicatie.

Bekijk hier onze Windows-tablets

 

Android

Wanneer u de App opzoekt op de Google Play store vanop uw Android-toestel en uw toestel is compatibel, dan zal deze beschikbaar zijn. Indien niet compatibel zal deze niet vermeld worden of een melding geven dat de App niet geïnstalleerd kan worden. De App is niet voorzien voor kleine schermen zoals smartphones.

 • Android-versie:
  • Minimum: 6.0 Marshmellow of hoger
  • Aangeraden: 9.0 Pie of hoger
 • Schermgrootte: minstens een 9.7 inch is aangeraden, minder is mogelijk maar minder gebruiksvriendelijk.
 • Prijs: € 124,99 (incl. BTW)
 • De bluetooth-kaartlezer kan u op deze pagina bestellen: Bluetooth Kaartlezer
Ontdek het op Google Play