Dell Latitude 7200 2-in-1

De veiligste 2-in-1 van Dell met de kracht van een laptop en de flexibiliteit van een tablet. Voorzien van een nieuw ontwerp en een optioneel toetsenbord (apart verkrijgbaar).

Gemaakt voor succes

De automatische standaard is unieke functie die ontworpen is om soepel te kunnen werken. Plaats uw Latitude 7200 2-in-1 op een plat oppervlak en de standaard verlengt zichzelf automatisch. De standaard kan tot 150 graden draaien voor meerdere kijkhoeken. Latitude 7200 2-in-1: de ultieme verdediging

De ultieme verdediging

Hardwarebeveiliging van topklasse: bescherm uw hardware wanneer u uw bedrijfsnetwerk gebruikt dankzij de FIPS 140-2, TCG gecertificeerde TPM2.0, FIPS-201-gecertificeerde smartcardlezer, vingerafdruklezer met touch, zelfversleutelende harde schijf en NFC.

Bescherm uw identiteit: Dell ControlVault™ biedt de sterkste authenticatie op de markt. Uw wachtwoorden, biometrische authenticatie en beveiligingscodes worden opgeslagen en beveiligd, zodat uw aanmeldgegevens overal waar u aan het werk bent veilig zijn.

Controle over uw data: werk zonder zorgen dankzij krachtige beveiligingsoplossingen die zijn ingebouwd in uw Latitude 7200 2-in-1. Dell Data Protection bevat Endpoint Security Suite Enterprise, Secure Lifecycle en Encryption voor uitstekende beveiliging die eenvoudig kan worden beheerd vanaf één console.

Innovatief ontwerp

Flexibiliteit onderweg: met een basisgewicht van minder dan 2 kg is de Latitude 7200 2-in-1 ideaal voor onderweg. Van vergaderingen op kantoor tot onderweg in het land, een dun en licht frame komt overal van pas.

Geniet de hele dag van het uitzicht: profiteer van het 12,3 inch Full HD-beeldscherm zonder dat uw batterij sneller leegraakt. De lange batterijduur levert genoeg vermogen voor de prestaties van uw beeldscherm, terwijl het Corning® Gorilla® Glass 4 beschermt tegen vallen en ruwe oppervlakken.

Verhoog de productiviteit: stroomlijn uw workflow met een optioneel reistoetsenbord en active pen. Het dunne, lichtgewicht toetsenbord wordt magnetisch bevestigd zodat u eenvoudig kunt schakelen tussen de laptop- en tabletmodus. Met de active pen kunt u rechtstreeks op het scherm notities maken en deze pen kan magnetisch worden bevestigd aan het apparaat als deze niet wordt gebruikt.

Krachtig en eenvoudig te beheren

Betrouwbare prestaties: deze laptop is uitgerust met de nieuwste generatie Intel® Core™ I processors voor krachtige prestaties tijdens uw werkdag.

Automatische updates: Dell Client Command Suite wordt geleverd met een reeks tools voor automatisering waarmee u apparaten kunt monitoren, images kunt implementeren, kunt updaten en nog veel meer, om uw hardware en software-investeringen optimaal te benutten en tijd te besparen.

Stel overal diagnoses: Intel® vPro™ beheert en beveiligt u uw apparaat tegen software-aanvallen. Stel diagnoses en repareer uw Latitude 7200 2-in-1 op afstand, terwijl u minder energie gebruikt.

Uitgebreide connectiviteit: maak eenvoudig bekabeld of draadloos verbinding met het optionele Dell dockingstation en Dell Wireless dockingstation. Upgrade naar 4G/LTE om overal verbonden te blijven.

Klik hier voor onze prijzen.

Bezoek de Dell website of contacteer ons voor bijkomende inlichtingen.